Меню
Профил
Език
Начало За офиси, ресторанти и хотели Lamborghini V12 - брут пенливо вино 0.750 л.

Lamborghini V12 - брут пенливо вино 0.750 л.

78.99 лв.

Lamborghini V12 - брут пенливо вино 0.750 л.

"Brut" е стил на пенливи вина, най-разпространен сред производителите. Терминът е пряко свързан с нивото на захар във виното, т.е. етикетирането „Brut“ означава, че виното е пенливо и сухо. Мнозина смятат, че етикетът „Brut“ показва, че във виното изобщо няма остатъчна захар, но това не е съвсем вярно. Противно на общоприетото схващане, шампанско и други пенливи вина (не забравяйте, че шампанското е пенливо вино, произведено само в Шампан  по традиционния метод) категория Brut съдържа остатъчна захар в малки количества.

Грозде: Пино Бианко 50% Шардоне 50%

Произход: Венето

Алкохолен градус: 12% об.

Култивационна форма: Силвоз

Първична ферментация: Температурно контролирана и със селектирани дрожди

Отлежаване: 4 - 6 месеца

ЦВЯТ: Сламено жълт

ПЕРЛАЖ: Фин и упорит

БУКЕТ: Интензивен и деликатен

ВКУС: Много сух и хармоничен

ТЕМПЕРАТУРА НА СЕРВИРАНЕ: 6-8°С

ПЕНЛИВ МЕТОД: Martinotti - Charmat

ВКЛЮЧЕНА ПОДАРЪЧНА КУТИЯ.

Цената е с включено ДДС.

По заявка

Добави в желани
- +

Бърза поръчка без регистрация

Само попълнете 4 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Lamborghini V12 - брут пенливо вино 0.750 л.

"Brut" е стил на пенливи вина, най-разпространен сред производителите. Терминът е пряко свързан с нивото на захар във виното, т.е. етикетирането „Brut“ означава, че виното е пенливо и сухо. Мнозина смятат, че етикетът „Brut“ показва, че във виното изобщо няма остатъчна захар, но това не е съвсем вярно. Противно на общоприетото схващане, шампанско и други пенливи вина (не забравяйте, че шампанското е пенливо вино, произведено само в Шампан  по традиционния метод) категория Brut съдържа остатъчна захар в малки количества.

Грозде: Пино Бианко 50% Шардоне 50%

Произход: Венето

Алкохолен градус: 12% об.

Култивационна форма: Силвоз

Първична ферментация: Температурно контролирана и със селектирани дрожди

Отлежаване: 4 - 6 месеца

ЦВЯТ: Сламено жълт

ПЕРЛАЖ: Фин и упорит

БУКЕТ: Интензивен и деликатен

ВКУС: Много сух и хармоничен

ТЕМПЕРАТУРА НА СЕРВИРАНЕ: 6-8°С

ПЕНЛИВ МЕТОД: Martinotti - Charmat

ВКЛЮЧЕНА ПОДАРЪЧНА КУТИЯ.

Цената е с включено ДДС.

Нови продукти

Най-продавани